Reobre el Museu del Joguet de Catalunya | Figueres


El Museu del Joguet de Catalunya torna a obrir al públic.

Després de tot aquest temps durant el 2020 sense poder jugar plegats, finalment, el Museu del Joguet de Catalunya torna a obrir les seves portes. Un Museu més segur, confortable i accessible per a tothom!

Nous horaris:

De dimarts a dissabte:
11 a 14h i de 16 a 19h
Diumenge i dilluns tancat.

Volen agrair el suport de totes les persones que visiten el Museu. Per això, els 1.000 primers visitants rebran, com a record, una baldufa d’edició limitada del Museu del Joguet de Catalunya.
Amb la col.laboració de Can Cels, torneria mecànica de fusta.

El Museu del Joguet de Catalunya vol agrair l’immens compromís i l’ingent treball de totes les persones de la Fundació Salut Empordà durant la pandèmia de la COVID-19 i la seva tasca continuada per la salut i pel benestar de tota la societat. Per aquest motiu, convidem a visitar gratuïtament el Museu totes les persones que treballen a la Fundació Salut Empordà.

ACTIVITATS

Bicentenari Narcís Monturiol
Visita guiada gratuïta.

Figueres commemora els 200 anys del naixement d'en Narcís Monturiol amb una visita guiada gratuïta. Una bona oportunitat per conèixer aquest il.lustre figuerenc.

Cal reserva prèvia a l'oficina de turisme de Figueres. Places limitades. Consulteu dates a: Tel: 972 503 155 o turisme@figueres.org


Tengui Falti! Aprendre amb els cromoscromos
Exposició temporal a la Sala Oberta.

Tengui, falti! Aprendre amb els cromos és una exposició col·laborativa desenvolupada a partir d’una idea i a iniciativa de l’alumnat nois i noies de 12 a 16 anys de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres. L’objectiu de l’exposició és reivindicar el paper pedagògic que han desenvolupat els àlbums de cromos al llarg de decennis.

+ informació

.

Entrades populars