+ Seny - Rauxa | Seny i Rauxa a les Santes 2020 | Mataró


«+ Seny - Rauxa»

El 18 de juliol del 2020, us conviden a la mostra anual de «Seny i Rauxa a les Santes», que enguany, sense perdre l'objectiu de les 6 edicions passades i en consonància amb la situació actual, han anomenat «+ Seny - Rauxa».

Una col·lectiva que reuneix a 27 artistes contemporanis del Maresme i del Barcelonès i que com cada any exposa obres de diverses disciplines com dibuix, pintura i escultura, entre d'altres.

Per tal d'evitar aglomeracions, l'exposició estarà oberta de 12 h a 14 h i de 18.30 h a 20 h. Al llarg d'aquestes hores, en el pati, disposaran de servei servei de bar de la mà de "Casa Paco".

A més a més, tindran a la venta les joies fetes per les alumnes de joieria, en la que podreu adquirir aquestes peces úniques i lluir-les aquest estiu. Joies d'autor de km 0!
Els/les artistes que ens acompanyaran aquest any són:

Pau Agustí, Sandra Aicart, Sònia Albert, Laia Arnau, Sit Cantallops, Carmen Dengra, Aina Dorda Duch, Marta Duran, Marta Floriach, Ana García, Inma Jordà, Ricard Jordà, Vanessa Linares, Catherine Lorton, Eduard Novellas, Miquel Ortega, Joan Poch, Jordi Prat Pons, Alberto Romero, Xavier Rosales Ico, Josep Serra, Olga Serral, Jaume Simon, Pia Sommer, Begoña Terradas, Pol Codina i Pere Fradera.

La Destil·leria, Espai Cultural
Camí Ral, 282-284 
Mataró, Catalunya

.

Entrades populars