Short Cult | Programa d’exposició online | Fundació Suñol | Barcelona


La Fundació Suñol presenta Shortcut, un programa d’exposició online de treballs específics elaborats per a la nostra web a càrrec d’una selecció d’artistes.

En temps de restriccions en l’experiència de visita al museu, habilitem una drecera virtual per recolzar la producció artística i generar eines de coneixement, de reflexió i de transformació al voltant del moment present.

El cicle Shortcut es nodreix de treballs específics i de material inèdit de diferents artistes per explorar i qüestionar els límits i les potencialitats del propi mitjà digital com a plataforma d’exhibició. Malgrat la pluralitat de formats i de temàtiques, les propostes s’aproximen a qüestions comuns en relació amb al context actual. D’aquesta manera les obres exploren nocions sobre el mitjà digital, investiguen sobre les propietats materials rere la dimensió virtual, o tracten la poètica subjacent en conceptes com ara la distància, el recorregut, la presència i l’absència.

Els primers projectes que presentem en el marc de Shortcut es desplegaran de manera successiva al llarg de l’estiu de 2020 tot inaugurant així una nova línia de futur d’exhibició online a través de la web i les xarxes socials amb el hashtag #ShortcutFS.

+ informació

.

Entrades populars