Striplab | Formació i Jornades de creació | Centre Cívic del Guinardó | Barcelona


STRIPLAB
Festival d’art jove emergent de Barcelona

Centre Cívic del Guinardó 
Barcelona, Catalunya

Enguany Stripart ha estat suspès, però de la seva ferma voluntat de donar suport als artistes emergents neix Striplab, un espai de convivència artística on desenvolupar projectes, un punt de trobada, intercanvi i connexió entre persones vinculades a qualsevol disciplina artística. Tallers multidisciplinaris i jornades de creació col·lectiva seran els eixos de la seva programació.

Inscriu-te!

Inscripcions a partir del 29 de juny del 2020, online o a la recepció del centre cívic Guinardó.
Aforament limitat. Un cop facis la reserva, rebràs les indicacions per accedir a l'activitat.

STRIPLAB FORMACIÓ

La formació és un dels aspectes fonamentals en la vida de qualsevol artista. És per això que us oferim un ventall de tallers gratuïts amb l’objectiu de dotar-vos d’eines en el vostre camí cap a la professionalització: nous formats expositius, producció escènica, comptabilitat per a artistes, entre altres.

Inscriu-te!

JORNADES DE CREACIÓ

El món no tornarà a ser el mateix. Prenem l’art com a impulsor de la reflexió sobre els canvis que vindran. Les jornades de creació col·lectiva seran trobades on equips de joves creadors plantejaran reflexions, i potser respostes, als reptes plantejats per l’organització des del vessant de la creació. El resultat seran propostes artístiques i algunes d’elles, segons el criteri dels mateixos participants, es dotaran de pressupost per ser desenvolupades al Centre Cívic Guinardó a partir de setembre.
.

Entrades populars