Entrega dels 10ens premis "El Balcó de les Arts" per artistes amb discapacitat | 7 set.



Entrega dels premis "El balcó de les Arts" 2020 

Arriba la X edició dels premis "El Balcó de les Arts" de la Fundació Setba, destinat a artistes amb discapacitat intel·lectual Et convidem al lliurament de premis d'"El Balcó de les Arts", que se celebrarà el dilluns 7 de setembre del 2020, a les 18:30 h, al CosmoCaixa Barcelona. Sent aquest el primer acte que es farà en aquest espai, després del confinament per la grip. 

El projecte "El Balcó de les Arts" de la Fundació Setba, que enguany celebra 10 anys, té com a objectiu dignificar la feina i el talent dels artistes amb discapacitat intel·lectual, donant-los un tracte igualitari, promoure la seva integració i demostrar públicament que l'art i el disseny no entenen de barreres. Durant la celebració, s'anunciaran els noms dels finalistes i es farà entrega dels premis als guanyadors/es del certamen artístic i de disseny. 

A més, en aquesta edició, es comunicaran diverses novetats entorn al projecte. Durant l'acte, també intervindran el director de CosmoCaixa, Valentí Farràs; el president de la Fundació Setba, Darío Olaortua; i la directora dels Serveis Territorials de Barcelona del Departament de Cultura, Maria Àngels Torras. En cas de necessitar més informació, material gràfic, assistir o entrevistar algun dels artistes, si us plau contacteu amb mi a través de: laia@fundaciosetba.org o al telèfon 93 481 36 96 / 671 86 05 61. L'organització dels premis es compromet a seguir el protocol de les autoritats per garantir les mesures higièniques i de seguretat.


.

Entrades populars