Exposició col·lectiva: Tarannàs «el paper» | La Destil·leria | Mataró | 26 set.


Tarannàs «el paper»
Exposició col·lectiva
26 de setembre del 2020

La Destil·leria
Mataró, Catalunya

El pròxim 26 de setembre del 2020 et conviden a la tercera edició de l'exposició col·lectiva Tarannàs, aquest any enfocada al paper. Enguany Tarannàs ha volgut mostrar la capacitat que té un material com el paper per a ser protagonista de l'obra artística. El paper és un mitjà que ha estat lligat a la creació des de molt primerenca edat, sent primer suport per a després arribar a ser en si mateix partícip de l'expressió plàstica. El paper per si mateix projecta una calidesa, un misteri i una poètica comparable al marbre o a la fusta verge, convertint-lo en un mitjà expressiu ciclopi i ric en solucions i aportacions artístiques.

Tarannàs «el paper» pretén mostrar mitjançant els 11 artistes participants, la capacitat expressiva i rica en solucions que aporta el paper a la creació artística.

Els participants d'aquest any són: Tamara Ablameiko, Albert Alís, Carmen Chofre, Ana García Pérez, Sabine Finkenauer, Marta Lafuente, María Lería, Alberto Romero Gil, Javito Ruiz Pérez, Bego Tarrades i David Vergés. Una representació de diferents artistes i estils que deixaran la seva empremta en un element comú com el paper.

Per tal d'evitar aglomeracions, l'exposició estarà oberta de 18 h a 20 h , seguirem els protocols d'higiene i seguretat i comptarem amb la presència dels artistes al llarg de les dues hores.

Degut a l'aforament limitat que tenim arrel de la situació actual, hem creat una nova secció a les xarxes: "Entrevistes". L'objectiu d'aquestes entrevistes és donar a conèixer els artistes participants a la col.lectiva i l'obra que presenten, apropant així les exposicions a les cases dels que no puguin assistir a l'esdeveniment, d'una manera fàcil i directa.

Comissari de l'exposició: Alberto Romero Gil
Disseny del cartell: Alberto Romero Gil


La Destil·leria
+ 34 610 594 378
Camí Ral, 282-284 
Mataró, Catalunya



.


Entrades populars