Activitats pel Dia Internacional de l'Art 2020 | Bòlit | Girona | 4-6 set.


DIA INTERNACIONAL DE L'ART 2020
4, 5 i 6 de setembre de 2020
Activitats i exposicions gratuïtes a Girona i comarques

Aquest proper cap de setmana us animem a participar en les activitats culturals i artístiques programades en el marc de la vuitena edició del Dia Internacional de l’Art a Girona ciutat i comarques.

Aquesta celebració recorda el naixement de Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452: l’any 2011 la UNESCO declarava aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’apropar als ciutadans diferents formes d’expressió artística.

Enguany, degut a la situació excepcional que estem vivint els actes previstos per a mitjans d’abril s’han traslladat al primer cap de setmana de setembre per celebrar tres coses al mateix temps: la reivindicació de l’art, la represa de l’activitat cultural en general i l’inici de la temporada artística.

La present edició s’obrirà amb un pregó a càrrec de la investigadora, comissària i crítica d’art Glòria Bosch programat pel divendres 4 de setembre a les 18h a la plaça del Pou Rodó i, a continuació, amb l'obertura i visita guiada a l'exposició BHDD de Roc Parés, acompanyada d'una sessió musical a càrrec de Quelic Berga.

Per tal de garantir les mesures de seguretat necessàries, és imprescindible inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a info@bolit.cat o trucant al 972 427 627.

Queda palès que l’art viu i sobreviu sempre, per això mateix s’han organitzat múltiples activitats al seu voltant de forma conjunta entre una seixantena d’entitats vinculades al món de les arts: tallers, exposicions, projeccions, visites guiades, itineraris d’art, concerts, performances, etc.

Podeu consultar tota la programació aquí.

Aquesta iniciativa està promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona de l’Ajuntament de Girona i Cultural Rizoma i compta amb el suport dels Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.


.

Entrades populars