Correspondències | Alejandra Pizarnik | Casa Amèrica Catalunya | Barcelona | 28 set.


Correspondències: Alejandra Pizarnik
28/09/2020, a les 19:00 H

Casa Amèrica Catalunya
Barcelona, Catalunya

En temps d'immediatesa, Casa Amèrica Catalunya segueix apropant i reivindicant el gènere epistolar i la ja gairebé extinta tradició d'escriure cartes tot impulsant de nou el cicle Correspondències. La primera sessió d'aquesta segona temporada està dedicada a les cartes de l'escriptora argentina Alejandra Pizarnik. Hi intervindran les acadèmiques Anna Caballé i Nora Catelli i els actors Majo Cordonet, Lorena Carrizo i Martín Brassesco.

Per assistir a aquesta activitat, i en compliment de les mesures de seguretat establertes, és imprescindible omplir i enviar aquest formulari de sol·licitud d'entrada.

El cicle Correspondències proposa trobades protagonitzades per diàlegs al voltant de valuosos epistolaris d'escriptors i escriptores i, d'altra banda, per la teatralització de cartes per aproximar-se a la vida i obra dels seus autors, a les seves amistats, preocupacions i reflexions.

Durant el 2019 ens vam apropar a les cartes de Gabriela Mistral, Julio Cortázar, Clarice Lispector i Néstor Almendros. La segona temporada de Correspondències reunirà els epistolaris Nueva correspondencia: 1955-1972 (Editorial Lumen), d'Alejandra Pizarnik (Argentina); Cartas a Juan Antonio (Editorial Revuelta), de Julio Ramón Ribeyro (Perú); De mar a mar (Editorial Comba), de Rosa Chacel (Espanya) i Ana María Moix (Catalunya) i Memoria por correspondencia (Libres del Asteroide,) d'Emma Reyes (Colòmbia).

El cicle està coordinat i presentat per Anna Caballé, Premi Nacional d'Història 2019, i comptarà amb les intervencions de l'acadèmica Nora Catelli, els escriptors Juan Manuel Chávez i Vicente Molina Foix i l'editora Pilar Reyes. Les missives seran interpretades per les actrius Majo Cordonet, Lorena Carrizo, Isabelle Bres, Anna Casas i Maribel Arango, i els actors Martín Brassesco, Eloi Benet, William Arunategui i Sergio Alessandria.

Organitza: AECID

Producció: Casa Amèrica Catalunya

INFORMACIÓ IMPORTANT
Per assistir a aquesta activitat, i en compliment de les mesures de seguretat establertes, és imprescindible omplir i enviar aquest formulari de sol·licitud d'entrada.

Casa Amèrica Catalunya respondrà per confirmar l'adjudicació de l'entrada, que serà vigent fins a 5 minuts abans de l'inici de la sessió. No es permetrà l'accés a l'auditori un cop iniciada l'activitat.

Aforament limitat a les distàncies de seguretat establertes. És obligatori l'ús de la mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrar i sortir de la seu de Casa Amèrica Catalunya..

Entrades populars