Exposició: BHDD | Roc Parés | Bòlit | Girona | Fins el 27 set.


Exposició: BHDD
Roc Parés
Del 4 al 27 de setembre de 2020

Obertura i visita guiada, divendres 4 de setembre a les 19h
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a info@bolit.cat o 972427627
Bòlit_PouRodó, Girona

Divendres 4 de setembre del 2020 tindrà lloc l’obertura de l’exposició “BHDD” de Roc Parés. Degut a les mesures de seguretat sanitària en vigor, l’acte requerirà d’inscripció prèvia i s’accedirà a la sala en petits grups als quals l’artista farà una visita comentada.

Aquesta exposició aplega treballs recents inèdits Roc Parés i pren el seu títol de les consonants de la paraula anglesa beheaded, que significa literalment decapitat.

“BHDD” és una experiència d’art immersiu que permet als participants viure la seva pròpia decapitació. Més enllà de la violència d’aquesta afirmació, BHDD és un projecte de recerca experimental que pretén desconstruir les subjectivitats virtuals i examinar de forma crítica la seva funció mediadora de l’experiència humana en entorns audiovisuals interactius. L’exposició es completa amb el vídeo Voler la tête (Volar el cap), que el públic pot veure a través d’un visor immersiu, com els utilitzats pels pilots de drons.

En aquests treballs combina l’ús de les tecnologies més avançades amb d’altres dispositius obsolets rescatats de l’oblit, establint un diàleg entre ells sobre com configurem les nostres identitats i visions. Com ja és habitual en la seva trajectòria, Parés torna a desplegar una visió crítica i poètica dels mitjans audiovisuals i del llenguatge, en tant que tecnologies del jo.

L’acte, que s’emmarca dins les activitats del Dia Internacional de l’Art, tindrà lloc a continuació del pregó de Glòria Bosch (18h) i comptarà amb la participació del també artista Quelic Berga que realitzarà una sessió musical per acompanyar l’obertura d’aquesta celebració.

Més informació

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona
Plaça del Pou Rodó 7-9
17004 Girona, Catalunya
www.bolit.cat

.

Entrades populars