Festival NATURES'2O | Tragant Dansa | L'Alzina de l'Aguda


Festival NATURES'20

2ª edició de NATURES, un Festival dedicat a les propostes artístiques en l'entorn rural, amb laboratoris i tallers de creació a la Natura, mostra de creacions més.

- Cos, Pedra i Paisatge (dins el festival NATURES'), 4 d'octubre del 2020

- Cultivant l'escolta i la creativitat (dins el festival NATURES'), 10, 11 i 12 octubre del 2020

Totes les activitats tindran grups reduïts i aplicarem les mesures d'higiene i distanciament necessàries perquè les puguem realitzar gaudint del cos i la trobada amb els altres però de forma segura.

Jornada principal de NATURES amb públic
diumenge 4 d'octubre del 2020

Algunes de les propostes són:

Xerrada i taller sobre Art i Paisatge
Cos, pedra i paisatge
, amb Víctor Mata

Els participants s’acostaran a les disciplines del Land Art i la LanDance des de la pràctica, convidant-los a crear a partir d’elements naturals trobats en l’entorn de tragantCamp. Aquest serà un taller dirigit per Víctor Mata, especialista en Land Art o Art en el Paisatge, que ens ensenyarà com treballar amb pedra, un material molt abundant en la zona.

Prèviament, el mateix Víctor Mata farà una xerrada on abordarà la relació entre Art i Paisatge des d’un doble vessant: des de la seva experiència com a artista i des dels seus coneixements com a historiador de l’Art.

Mostra/Recorregut d'Intervencions Artístiques en l'entorn rural

Recorregut Itinerant per veure les set propostes artístiques que intervindran l’entorn de l’Alzina de l’Aguda des dels llenguatges de la Dansa, la Performance i les Arts Plàstiques.

Els artistes d'aquesta edició són: Emma Riba i David Font, Jaume Amigó, Marcos Nacar i Matilde Bassetti, Olga Tragant, Oriol Teixidor, Quim Vilagran, Sara Pons i Víctor Mata.

Estrenem web de NATURES'20. Mireu tota la programació i aneu reservant data.

Lloc: 
tragantCAMP
L'Alzina de l'Aguda, La Noguera
Lleida, Catalunya

Entrades populars