Inauguració | Juan Gil Segovia: Territoris Creuats | Galeria Antoni Pinyol | Reus | 10 oct.


Exposició:
Juan Gil Segovia: Territoris Creuats ( Territorios Cruzados )
Del 10 d’octubre al 4 de novembre del 2020

Galeria Antoni Pinyol 
Reus, Catalunya

Inauguració: dissabte 10 d’octubre del 2020, a partir de les 11h

L’artista Juan Gil Segovia presenta a la Galeria Antoni Pinyol de Reus l’exposició “Territorios Cruzados” ( Territoris Creuats ), un conjunt d’obres produïdes entre 2006 i 2020 que tenen com a denominador comú el tractament del paisatge i els entorns contemporanis, mitjançant usos no canònics de mitjans fotogràfics. L’exposició, comissariada per Clara Isabel Arribas Cerezo, es produeix després de que Gil Segovia s’alcés com a guanyador en el darrer 28 Premi Telax.

“Territorios cruzados” fa referencia, en primer terme, a una pràctica cada vegada més freqüent en el treball de Gil Segovia; la mescla analògica de diferents entorns en una sola imatge. Un conjunt d’obres vertebrat per una constant: la representació d’entorns dominats per l’ésser humà però en els que, paradoxalment, la figura humana mai queda reflectida a la imatge.

Aquestes fotografies destaquen per la seva presència física, sobre suports com ara la tela, el paper, la fusta i diversos objectes, que les converteixen en peces tridimensionals, i per la diversitat de procediments manuals amb els que estan realitzades, essent aquestes obres úniques, que renuncien al caràcter reproduïble de la fotografia.

Entrades populars