El Festival Internacional de Cinema Polític de Carcassona arriba a la seva 3a edició | 8-12 des.

Del 8 al 12 de desembre del 2020 és prevista la celebració del Festival Internacional de Cinema Polític de Carcassona, Occitània, que enguany arriba a la seva tercera edició.

L'actriu i directora Sara Forestier, apadrina l'edició del 2020, en una posada en escena molt política. En un segon avió hi ha un cotxe presidencial amb un guàrdia republicà i Sara Forestier en primer pla, de la mà estesa com si representi una reunió política. "Lafoto es fa al castell. Volíem una posada en escena molt política i Sara Forestier molt amablement va acceptar ser el protagonista",afegeix Henzo Lefèvre, director del festival.

Primers detalls sobre programació

La programació encara no és definitiva, tanmateix Henzo Lefèvre ens dóna algunes pistes sobre la mateixa: "Hem rebut i visionat prop de 149 pel·lícules i hem seleccionat només 12. L'elecció no sempre ha estat fàcil. Les qüestions que s'abordaran el 2020 giraran al voltant de l'exili, la recerca d'identitat i la violència sexual.

També es discutiran els moviments socials i polítics, amb punts de vista que no necessàriament seran francesos". El festival també anuncia una aliança amb "Amics del Cinoch" de Carcassona, que disposarà de carta blanca per presentar una obra de la seva elecció. També s'oferirà un reportatge fotogràfic al públic, a la Sala Cúpula, durant tota la setmana. La programació oficial es donarà a conèixer en pocs dies.


Font: Nord Catalunya | Magazine

.

Entrades populars