Fest-te soci de l'Art Neutre per 50 euros l'any i assegura't que la teva proposta sempre hi apareix

L'Art Neutre us ofereix la possibilitat de fer-vos socis, ingressant 50 euros l'any, i assegurar-vos d'aquesta manera que la vostra galeria, la vostra obra artística, els vostres esdeveniments o les vostres propostes apareixen amb regularitat al nostre web.

Podeu fer-vos socis omplint el següent formulari. Us contactarem el més aviat possible. Per qualsevol dubte, ens podeu contactar a info@artneutre.net

L'Art Neutre és el magazine digital pioner del món de les Arts Visuals en català. Amb quinze anys d'història i prop d'un milió de visites, és un dels mitjans de referència del sector a Catalunya, Balears, Andorra, Catalunya Nord i País Valencià.

Art Neutre? és un projecte de l'entitat intercultural Llatins per Catalunya (Associació Intercultural Llatins per Catalunya - G65506677) amb seu al Carrer València de Barcelona. 

* Fer-vos socis us garanteix poder publicar a l'Art Neutre dues de les vostres propostes al mes, en format notícia digital, sempre i quant ens feu arribar la informació correctament i a temps. Art Neutre? sempre es reserva el dret de no les informacions si considera que el seu contingut no és apropiat o respectuós.

Entrades populars