Make Yourself Uncomfortable. Curs en línia | Segni Mossi | Fundació Antoni Tàpies | 21 nov.


Make Yourself Uncomfortable. 
Curs en línia a càrrec de Segni Mossi

21.11.2020 a les 10h
Fundació Antoni Tàpies, Barcelona

Curs online de 4 hores en anglès (amb traducció al català o al castellà)
Preu: 65 €

Aforament limitat.
Inscripció prèvia: msellares@ftapies.com

Us presentem el primer curs interactiu en línia a càrrec de Segni Mossi dirigit a mestres, artistes, educadors i a totes les persones interessades en l’art i l’educació. Està pensat, específicament, per oferir-los eines i recursos en aquests moments en els quals bona part de l’activitat educativa està immersa en la virtualitat.

Segni Mossi és un projecte artístic nascut de l’encontre entre l’artista visual Alessandro Lumare i la coreògrafa Simona Lobefaro. En els seus tallers per a nens i nenes, cursos de formació artística i performances interactives investiguen la relació entre la dansa i el signe gràfic. Es mouen en l’àmbit de l’experimentació, la descoberta i la sorpresa. Un dels seus objectius és transmetre el plaer que s’obté en deixar una empremta, més enllà de qualsevol propòsit representatiu.

Ens podríem preguntar quin sentit té un curs en línia a càrrec de Segni Mossi. Doncs bé, aquests mesos de confinament han obligat a Segni Mossi a reinventar cada centímetre de casa seva. Per aquest motiu varen decidir continuar aquella exploració a través de la pantalla de l’ordinador: com es poden sondejar les distàncies de la xarxa? On trobar-nos? I amb quins sentits?

Segni Mossi ens proposa un tema pel curs, el de la dificultat, i ens convida a jugar amb l’espai de les nostres habitacions i amb el temps; observant i desmuntant vídeos de les seves propostes i les dels participants. Es tracta de jugar amb els altres amb folis, retoladors i cinta adhesiva; però, sobretot, es tracta de jugar amb la dificultat.


.

Entrades populars