I am a stranger, and I am moving | Cabello/Carceller | Galeria Joan Prats | 11 des.


INAUGURACIÓ 10.12.2020, 16-20:30 h
Amb la presència de les artistes / con la presencia de las artistas

EXPOSICIÓ / EXPOSICIÓN
11.12.20 - 27.02.21

CABELLO/CARCELLER 
I am a stranger, and I am moving

Ens complau presentar la tercera exposició de Cabello/Carceller a Galeria Joan Prats, titulada I Am A Stranger, And I Am Moving, en la qual mostrem obres recents: dibuixos, instal·lació, vídeo i fotografies.

L’exposició es planteja com el capítol d’un assaig la temàtica central del qual gira entorn del vídeo Movimientos para una manifestación en solitario i que inclou també altres temes presents en els dibuixos de Notas al pie i les fotografies. Aprofundeix en qüestions fonamentals en l’obra de Cabello/Carceller com la solitud amb la qual conviu qui dissenteix de les majories, la necessitat de mantenir una postura crítica bel·ligerant en la defensa del dret a les llibertats d’elecció i de transformar el limitat règim d’afectivitats en el qual ens movem.

El títol de l’exposició és una cita de l’última conferència que va donar David Wojnarowicz abans de morir de SIDA el 1992 que fa referència a la sensació d’estranyesa que acompanya al cos malalt, però també a un cos menyspreat que la societat preferiria expulsar. David Wojnarowicz és un dels i de les artistes que apareixen en els dibuixos i collages de Notas al pie, que trobem a la primera sala, juntament amb Tórtola Valencia, Pedro Lemebel, Agustina González López i Hélio Oiticica. Cabello/Carceller posen en contacte passat i present, parlant de qui ha qüestionat amb els seus cossos l’heteronorma, des d’una dissidència que ha estat capaç de transformar malaltia, rebuig i, fins i tot, odi en poesia.

+ informació

.

Entrades populars