23è Mecal, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona


La 23a edició de Mecal, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, opta per organitzar l'esdeveniment de forma híbrida de l'11 al 28 de març, després d'una edició passada online a causa de la pandèmia de la Covid-19. Gran part del festival se celebrarà de manera presencial, respectant les mesures de seguretat corresponents, a l'Arts Santa Mònica. Així mateix, comptarem amb el suport virtual per aquesta edició. 

L'organització del Mecal Pro 2021 inicia amb la setmana d'animació de l'11 al 14 de març; seguidament, arriba la setmana de ficció del 18 al 21 de març, i per últim, el festival finalitza amb la setmana documental del 25 al 28 de març. Cada setmana compta amb seccions a competició; internacional, obliqua, animació i documental, on diferents jurats atorgaran premis als curtmetratges seleccionats.

Mecal continua sent un espai reivindicatiu, de debat, especialment en les seves seccions paral·leles centrades en l'univers femení (Womart), l'ecologia (Go Green) o l'Immigració. Així mateix, Mecal segueix posicionant-se a favor de les llibertats i rebutja moviments d'extrema dreta. A més, es manté la secció LGBTI+, en què aquest col·lectiu és el protagonista. En les diferents seccions, gaudirem d'una gran varietat de curtmetratges procedents de diversos països, així com moltes altres activitats paral·leles.

+ informació

.

Entrades populars