Conversa virtual oberta amb l'artista Remedios Zafra | Bòlit Girona | 22 gen.


Conversa amb Remedios Zafra

Divendres 22 de gener de 2021, 18h
Virtual
Accés lliure a través de https://girona.cat/zoom4

L'exposició Illes d'arena d'Azahara Cerezo parla de la relació que creem amb el nostre entorn domèstic, amb el treball i el paisatge a través de les tecnologies digitals quotidianes.

En aquesta trobada en línia amb l'assagista Remedios Zafra, parlarem de les imatges del treball y el treball de les imatges. A partir d'una intervenció en diferit de la sociòloga argentina Verónica Gago, volem apuntar a les dinàmiques neoliberals que organitzen la llar i les línies de fuga que poden crear nous paisatges i temps, formes d'intervenir en las dinàmiques extractives de les economies digitals.

Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb el cicle Pantalla trémula, coordinat pel curador de l'exposició Illes d'arena Jose Iglesias Gª-Arenal des de la Sala Guirigai i la plataforma curatorial MAL. Pantalla trémula és un cicle de trobades en línia per a aprofundir en la relació entre quotidianitat i tecnologia des d'un enfocament feminista situat a la perifèria de les grans metròpolis (www.nosomosMAL.com/Pantalla-tremula).

Més informació

Organitza:  Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona


.

Entrades populars