L'art tridimensonal de Sergi Cadenas a la Galeria Jordi Barnadas | Barcelona | 27 gen.


Sergi Cadenas | "Dualitats"

Exposició. Del 27 de gener al 27 de febrer del 2021
Galeria Jordi Barnadas

Les espectaculars obres tridimensionals de Sergi Cadenas protagonitzen la seva esperada exposició a la Galeria Jordi Barnadas. Sergi Cadenas (Girona, 1972) és un dels artistes d’art òptic de referència mundial. Té obres en el museu suís Porrentruy Optical Art (POPA), on exposen les principals figures de l’art òptic. La seva obra ha adquirit gran projecció internacional i forma ja part de col·leccions privades de tot el món. 

Home senzill, afable i familiar, Sergi Cadenas, de formació autodidacta, és un artista en constant evolució a qui apassiona passar hores i hores en el seu estudi acompanyat dels seus pinzells i de la seva gossa. Les ànsies d’experimentar i descobrir noves maneres de crear l’han portat a pintar obres tridimensionals a l’oli en les que, depenent des de quin angle les miris, la imatge representada canvia. Cadenas actualment està centrat en retrats de gran format i pren com a models tan rostres cèlebres com persones del seu entorn.

Més enllà d'una tècnica* excepcional de difícil execució i que requereix gran precisió i més enllà de l'efecte òptic, l'obra de Sergi Cadenas colpeix pel seu fort discurs. Plasmar a través de la pintura: el pas dels anys, la idea de la mort, la intel·ligència contraposada a la bellesa física, la igualtat de races o els sentiments oposats, és un gran exercici d’observació i anàlisi. Els resultats són tant brillants i extraordinaris que no deixen a ningú indiferent.

* És el mateix artista qui omple les teles amb primes línies verticals (fetes de pasta pictòrica) i on després pinta a cada una de les seves bandes dos retrats diferents.


.

Entrades populars