Exposició: Aporia, Paradís | Berto Martínez Tello | Terrassa Arts Visuals


Aporia, Paradís
Berto Martínez Tello

Terrassa Arts Visuals
Terrassa, C

Aporía, Paradís, exposició que forma part del Cicle Art Terrassa 2021, està integrada per una selecció de peces de Berto Martínez Tello, centrades en el diàleg del propi artista amb sentiments com ara el desig i la insatisfacció.

A les seves obres, Martínez Tello fabrica paradisos on elements com la perspectiva o qualsevol altra representació de la realitat es posen en qüestió i on les figures es difuminen i tendeixen a desaparèixer com ho fan a vegades també les possibilitats de satisfer els nostres desitjos.

Berto Martínez Tello va néixer a Terrassa l’any 1986, va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va realitzar una residència artística de quatre anys a Leipzig, Alemanya, a l'entorn de Neo Rauch. Ha exposat les seves pintures a diferents espais artístics de Catalunya i Alemanya. 

Al llarg de la seva carrera, Martínez Tello ha rebut guardons com el Premi Art <30 a Barcelona, el Premi de pintura Sanvisens de Sitges, el Premi Autocugat de Sant Cugat del Vallès o el Premi Menarini a Badalona. Les seves obres formen part de diverses col·leccions privades com les de Banc Sabadell o la Càmera de la Propietat Urbana de Barcelona.

TERRASSA ARTS VISUALS
SALA MUNCUNILL i ESPAIDOS
Plaça Didó, núm 3. 
Terrassa, Catalunya

Horaris exposicions
de dimarts a divendres de 16 a 20h

Dissabte d’11 a 14 i de 16 a 20h
Diumenge d’11 a 14h
Dilluns tancat

1 i 6 de gener i 25 de desembre tancat


.

Entrades populars