Curs semi-presencial: Parlem d'art II. Les Avantguardes | Amics de la Unesco | 13 abr.


Aquest curs s'orienta cap a una metodologia més interactiva que una classe magistral, per això seran molt benvingudes les intervencions i aportacions dels participants.

Donades les actuals circumstàncies de la pandèmia, es preveu que aquest curs es desenvolupi de manera semi presencial, amb un important nombre de sessions on-line. No obstant això, si les circumstàncies milloressin, es podria optar per un major nombre de sessions presencials, tot mantenint la connexió on-line per aquelles persones que viuen fora de Barcelona.

A càrrec de Sílvia Puig Pagès, Doctora en Belles Arts (UB). Professora de l'Escola Massana des de 1984, adscrita al Departament de Disseny i al d'Humanitats.

És autora del llibre "La Medida de las Cosas", fruit d'una extensa investigació sobre el disseny dels objectes (joies, mòbils, mobles, gratacels...) en relació amb les mides del cos humà (dit, mà, braç, cos...). No és només una qüestió quantitativa, sinó també tot un univers de significats i símbols.
Ha publicat diversos articles en revistes especialitzades i és també autora de diverses ponències en congressos relacionats amb el disseny i amb la història del disseny.

9 sessions de 90 minuts, dimarts (del 13 d'abril al 8 de juny) de 12 a 13.30 hores.
Preus: 55 € per a socis, 65 € per als no socis.

Inscripció prèvia, fins al 5 d'abril, clicant en aquest enllaç: 
Formulari d'inscripció al curs "PARLEM D'ART II"

Del 6 al 9 d'abril es confirmarà l'inici del curs amb el nombre suficient d'alumnes i es comunicarà a cadascú les instruccions per al pagament.

PROGRAMA I MÉS INFORMACIÓ DEL CURS

.

Entrades populars