ACVIC organitza quatre activitats com a cloenda de l’exposició d’Isaki Lacuesta | 27 abr.


ACVIC -Centre d'Arts Contemporànies de Vic acollirà el pròxim dimarts 27 d’abril del 2021, a les 18h, una conferència del guionista, director de cinema i artista pluridisciplinari Isaki Lacuesta. L’acte, conjuntament amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVIC) i presentat per la professora Ana M. Palomo, s’emmarca en una de les exposicions que es poden veure actualment a l’ACVIC, ‘Trilogia de la realitat oculta’. L’exposició inclou tres treballs del cineasta català on toca temes polèmics, com els mètodes de sacrifici de la indústria càrnia o l'existència de censura a l'Estat.

El mateix dia de la conferència, també amb la presència d’Isaki Lacuesta, es projectarà el seva pel·lícula ‘Entre dos aguas’ a les 20 h a L’Atlàntida Centre d’Arts Escèniques d’Osona, en un acte organitzat pel Cineclub Vic. En el film, aclamat per crítica i públic, el cineasta s’endinsa en alguns dels seus temes recurrents: la identitat, la relació amb un mateix i amb el món, la culpa i la redempció sota el pas del temps, a través d’Isra i Cheíto, dos germans que es retroben després d’anys d’haver emprès camins vitals diferents.

També en paral·lel a l’exposició, L’Atlàntida acollirà el dijous 29 d’abril (20h) la projecció de curtmetratges del director i, un dia més tard, es podrà tornar a veure a Lacuesta en un acte amb música i projeccions en directe junt amb el músic Raül Refree (20 h). Aquest darrer acte clourà el programa de celebració del 10 + 1 de L’Atlàntida i s’emmarca en la programació del 10è aniversari d’ACVIC.

Sobre ACVIC

ACVIC Centre d’Arts Contemporànies és un equipament cultural públic on es promou la creació, investigació i producció de propostes vinculades a l'art contemporani. Impulsat per l’Ajuntament de Vic i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i gestionat per H. Associació per a les Arts Contemporànies, el centre acull i interactua amb artistes i actors culturals, tant de l'entorn immediat com de fora, i fomenta la relació entre l’activitat educativa i el territori i la interacció social, creant situacions que possibilitin incorporar nous públics a les activitats artístiques. En la seva producció, també tracta d'incidir en elements controvertits de la realitat social obrint-se a una àmplia tipologia de creadors. Per altra banda, incentiva projectes de recerca que desenvolupen metodologies basades en hipòtesis de treball i la possibilitat de portar-los a terme en un àmbit més experimental.


.

Entrades populars