Xerrades d'Artévete | Comprar o col·leccionar? L'art de comprar art | 8 maig



DIES D’ARTÉVETE: XERRADA #4
Coverses a la terrassa de la Fundació Antoni Tàpies

Comprar o col·leccionar? L'art de comprar art

Artévete us descobreix les experiències personals dels col·leccionistes Gerardo van Waalwijk van Doorn, Álvaro López de Lamadrid, India d’Urso. #artévete

Dissabte 8 de maig de 2021, a les 12:30h
Terrassa de la Fundació Antoni Tàpies (Carrer 255, Barcelona)
Reserva plaça a bgw@artbarcelona.es. Aforament limitat.

Artévete és la resposta a un desig: acostar-te a la compra d'art de manera fàcil i transparent. Com ho fem? Organitzem iniciatives al voltant del col·leccionisme en totes les seves formes al llarg de l'any. Així sorgeix Dies d'Artévete (7-9 de maig 2021), un esdeveniment vinculat a Barcelona Gallery Weekend que ofereix una programació d'activitats i de trobades en les quals parlar sobre galerisme, col·leccionisme i mercat de l'art.

"Un bon galerista et pot fer estimar i comprendre l'obra d'un artista que potser abans no entenies" – Asier Tapia, col·leccionista i dissenyador de moda. –

A més, us ofereixen un servei d'assessoria personalitzada que inclou sessions d'orientació, visites a les galeries i a estudis d'artistes de Barcelona. Amb el Pla Artévete t'acompanyen d'una forma pràctica i real en la teva primera experiència d'adquisició d'obres d'art.

"L'art és un luxe, però no té per què ser car" – 

És habitual pensar que per a adquirir obres d'art cal posseir grans fortunes. No et deixis dominar pels prejudicis! Allibera la teva curiositat, escolta la teva intuïció, aprèn quelcom nou.


.

Entrades populars