Exposició de primavera del Taller d’Art Juan Varea | Can Puget | Manlleu | Fins 30 maig


Exposició de primavera del Taller d’Art Juan Varea.
8a exposició de pintures i dibuixos d'infants i adults.

Del 8 al 30 de maig del 2021

Casa de Cultura de Can Puget
Pl. Dalt Vila, 1, Manlleu, Catalunya

El Taller d’Art de Juan Varea de Manlleu presenta l’exposició de les obres dels seus alumnes. 34 anys de l’Escola de dibuix, per on han passat molts alumnes, deixant una forta petjada, grans records i bones sensacions.

L’exposició, formada per obres d’alumnes dels grups d’infantil, de joves i d’adults, és molt variada pels temes i les tècniques i segur que serà del gust de tothom. Aquesta és la 8a exposició de pintures i dibuixos d’alumnes del Taller d’Art Juan Varea de Manlleu, i exposaran les seves obres del 8 al 30 de maig de 2021, a la Sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu. La inauguració tindrà lloc als Jardins de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3), el dissabte 8 de maig, a les 18.30 h.

L’exposició es podrà visitar fins al 30 de maig de 2021. Horari: de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre.

El Taller d’Art Juan Varea

El Taller d’Art Juan Varea segueix en la línia de treball i d’aprenentatge amb tres punts principals: el dibuix, la pintura i el modelatge. Tot i que aquesta última etapa ha estat difícil per la situació derivada de la covid-19, el taller d’art ha seguit treballant amb il·lusió. Les belles arts estimulen els sentits i ens humanitzen i ens fan sortir l’artista que portem dins. L’art obre les portes a la bellesa, a la ment sana. És molt important la sensibilització i l’aprenentatge del medi i la creativitat pel desenvolupament de l’ésser humà i sobretot pels infants perquè coneguin els colors, els pinzells, la paleta, les diverses tècniques etc.

Al taller, els joves poden tenir una preparació i aprenentatge, sobretot pels qui vulguin realitzar estudis artístics. Pel que fa a les persones adultes, la pràctica del dibuix i la pintura és una afició que els permet relaxar-se i connectar amb la seva creativitat, amb la seva essència més humana.

Podeu contactar amb el professor i pintor Juan Varea 629 992 601. 


.



Entrades populars