Exposició: Un univers vegetal | Casa de la Cultura de Quart de Poblet | Fins 4 juny


El proper divendres 28 de maig del 2021, tindrà lloc l'inici de l'exposició Un univers Vegetal (Un universo vegetal) comissariada per Paula Santiago i Ana Tomás de la Universitat Politècnica de València.

L'exposició col·lectiva tindrà lloc a la Casa de Cultura de Quart de Poblet, País Valencià, del 28 de maig al 4 de juny del 2021. Forma part de la programació expositiva de el Centre d'Investigació Art i Entorn de la Universitat Politècnica de València (CIAE) pel 2021.

Es troba emmarcada en el projecte Internaturalezas, col·lecció que manifesta, des de la seva pròpia denominació, una doble voluntat. D'una banda, busca entendre l'entorn com a realitat interconnectada i com a espai de connexions i superposicions. D'altra banda, també assumeix la pluralitat de natures que ens defineixen com a organismes i éssers vius. 

Des d'aquesta perspectiva, la iniciativa recull treballs i propostes que suposen una mirada transversal i que, al seu torn, aborden i reflexionen des de la simultaneïtat de llenguatges i codis, qüestions relacionades amb la temàtica mediambiental, la biodiversitat o la sostenibilitat.

Inauguració: 28 de maig del 2021 a les 19.30h. Aforament limitat


.


Entrades populars