La secció infantil de l’Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi homenatja Antoni Tàpies


A l’exposició ‘La cara oculta de l'artista’ s'hi poden trobar 81 obres, moltes de les quals fan un homenatge a l'artista català Antoni Tàpies. La mostra, duta a terme per la secció infantil de l’Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi, al País Valencià, es podrà veure fins aquest divendres 2 de juliol del 2021, de les 11:30 a les 13:30 h, i de vesprada, de les 17:30 a les 20:30 h, segons informa Ara Multimedia.

‘La cara oculta de l'artista’ és com s'anomena l’exposició, una mostra col·lectiva de 81 obres que inclou 73 obres que rendeixen un homenatge a l'informalisme i l'abstracció d'Antoni Tàpies. El fruit de la investigació i experimentació de la pintura matèrica que han dut a terme els nens i nenes de la Secció Infantil amb materials de rebuig i textures, transporta l'espectador a l'univers matèric de l'artista català filtrat per la visió dels xiquets i xiquetes alumnes de l'escola.

La mostra també recull les 8 obres que han estat premiades al XXIX Concurs de Patrimoni Nacional de Pintura Infantil i Juvenil per a centres escolars, organitzat pel Patrimoni Nacional el 2020. Un segon premi, tercer premi, un accèssit i 5 finalistes van ser els 8 alumnes i les alumnes premiades de l'Escola de Belles Arts d'Alcoi i centres escolars d'Alcoi i Muro d'Alcoi.


.

Entrades populars