tragantDansa | Juliol 2021 | Moviment poètic i conscient | Amb Paolo Cingolani | 12-15 juliol


tragantDansa
Curs Intensiu | Juliol 2021

MOVIMENT POÈTIC I CONSCIENT
Improvisació - Composició Instantània
Amb Paolo Cingolani

12 - 15 juliol 2021
De dilluns a dijous, de 17 a 20h

El mètode proposat es centra, en primer lloc, en el creixement de la confiança en la pròpia intuïció i espontaneïtat, per passar després a l'aspecte creatiu de l'acció...improvisar de forma natural i orgànica, en comprensió de la imaginació activa, la tècnica i la poètica del moviment.
Les eines i pràctiques utilitzades es centraran en: una percepció ampliada de l’espai i el temps, l’ús del pes i la gravetat en l’acció, un augment de la flexibilitat i l’agilitat mental per improvisar de forma natural i orgànica, una comprensió de la imaginació activa, la tècnica i la poesia.

Paolo Cingolani és un performer de renom internacional especialitzat en l’art de la improvisació i de la composició instantània. El seu treball es caracteritza per una pràctica específica sobre la intuïció com a primera eina per crear la dansa. Des de 2012 forma part de la companyia Allen ‘s Line del poeta i performer Julyen Hamilton. Com a professor, ha desenvolupat una tècnica corporal personal resultant de la combinació del Tai-Ji i el Qi Gong amb els principis de la dansa contemporània.

tragantDansa
c/ reig i bonet 23 baixos
Barcelona, Catalunya

+ informació 

Entrades populars