Com em mou el museu? | La Mercè 2021 | Fundació Joan Miró | 24 set.


Com em mou el museu?

Per celebrar les festes de la Mercè 2021, nou ballarines i ballarins dialoguen amb l'espai i les obres de la Col·lecció Joan Miró al llarg de la jornada.

Divendres 24 de setembre de 2021, de 10 a 19 h.
Jornada gratuïta.

Fa uns mesos, l'artista i coreògraf Quim Bigas, en col·laboració amb el Mercat de les Flors i la Fundació Joan Miró, va convidar diverses ballarines i ballarins a interactuar en solitari amb les obres de Miró, sota la premissa «Com em mou el museu?». Aquelles accions van ser enregistrades en vídeo i ara es poden veure al costat de les obres exposades de manera permanent. Aleshores ballaven amb el museu buit i en aquesta ocasió, el dia de la Mercè, els mateixos ballarins tornen a la Fundació per interrogar l'espai i ho fan davant la presència i la mirada del públic.

Aquesta acció forma part del projecte europeu Dancing Museums: The Democracy of Beings, una iniciativa que fomenta i manté la col·laboració entre organitzacions de dansa, museus, universitats i comunitats locals.

Durant la jornada de la Mercè l'entrada a la Fundació és gratuïta i permet visitar la Col·lecció Joan Miró i l'exposició de fotografia Vistes, de Juande Jarillo, al vestíbul. La cafeteria, la botiga i la llibreria estaran obertes.

Amb la participació de:

Georgia Vardarou
Anabella Pareja Robinson
Junyi Sun
Dante Murillo
Karol Galindo
Quim Bigas
Sonia Sánchez Martínez
Vivian Friedrich
Rosa Muñoz

Amb la col·laboració de Dancing Museums i el Mercat de les Flors


Fundació Joan Miró
Parc de Montjuic
Barcelona, Catalunya

+ informació

.

Comentaris

Entrades populars