Explicant històries a partir d’una catifa persa | Taller infantil | ACVIC | Vic | 16 i 23 oct.


Explicant històries a partir d’una catifa persa

Per a infants de 6 a 10 anys
Taller impartit per Tere Recarens, artista

Dissabtes. Dividit en dues sessions de 3 h.
16 i 23 d’octubre del 2021. De 10 a 13 h

A partir de la història d’una catifa trobada a un país llunyà, Pèrsia, s’explicaran històries per després fer-ne una nosaltres, basant-nos en una experiència personal. Serà un espai comú, la nostra catifa.

Sessió 1: Amb pintures i llapis de colors, dibuixarem quelcom que vulguem explicar: una anècdota, un objecte, una acció quotidiana, un secret... Un cop acabat ho posarem en comú amb la resta del grup.

Sessió 2: En una catifa gegant, cada infant farà el seu dibuix, per torns. Un cop finalitzada tindrem un espai comú per a tots.


El curs s’impartirà a ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies - Carrer Sant Francesc, 1. Vic, Catalunya.
Preu: 30 € (24 € per als Amics d’ACVIC i socis d’H.Associació per a les Arts Contemporànies)

El període d’inscripció finalitza el dimecres 13 d’octubre. Places limitades. Es reserva plaça per ordre d'inscripció, que es considerarà realitzada un cop omplert el formulari i fet efectiu el pagament. El curs s'impartirà si s'arriba a un mínim de places.

Accés al formulari d'inscripció


Tere Recarens (Arbúcies, 1967). Va estudiar art a l'Escola Massana de Barcelona i el 1992 es va traslladar a l’École d'Art de Grenoble i després a l’École d'Art Luminy de Marsella per realitzar un postdiploma en Art. Realitzà residències d'art a Art3, a Valence i el 1998-99 a Studio Program, Moma – PS1 Contemporary Art Center de Nova York. De tornada a Barcelona, va dividir el seu temps entre Rotterdam i Torí. El 2001 es traslladà a Berlín i treballà a Estònia, Tibet, Mali, Kurdistan turc i l'Iran. Exposa internacionalment i forma part d'algunes col·leccions de Museus, destacant el MACBA Museu d'Art Contemporani de Barcelona on també treballa en educació amb el projecte 'Postdata'. També treballa amb la Galeria Anne Barrault de París.


.

Entrades populars