La Fundació Tàpies participa a la 12a edició del festival 48h Open House Barcelona | 23-24 oct.


La Fundació Antoni Tàpies col·labora amb el festival 48h Open House Barcelona, que enguany se celebrarà el 23 i 24 d’octubre. Aquest festival ofereix des del 2010 activitats gratuïtes durant tot el cap de setmana per promoure l’arquitectura, l’urbanisme i el disseny. Concretament, en col·laboració amb la Fundació, s’ha programat l’itinerari modernista La Montaner y Simón. Una editorial amb història, dedicat a l'obra de l'arquitecte català Domènech i Montaner, el dia 23 d’octubre a les 11.00 h, i visites comentades a partir de les 14.00 fins a les 19.00 h.

La 12a edició del festival d’arquitectura 48h Open House BCN es realitzarà el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre de 2021. Té l’objectiu de promoure l’arquitectura i ajudar a entendre-la com a component imprescindible de la cultura. La seva eina principal d’actuació és el festival d’arquitectura 48h Open House BCN, que dona visibilitat a la figura dels arquitectes i fidelitza públics interessats en l’arquitectura de la ciutat.

El festival és gratuït i se celebra un cap de setmana a l’any, el mes d’octubre. Per tal de mostrar que l’arquitectura no té fronteres, la programació s’estén per Barcelona i l’àmbit geogràfic.

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
Barcelona, Catalunya

Activitat gratuïta.


.

Entrades populars