La Mostra de Cinema del Brasil 2021 us convida a tres estrenes | Barcelona | 17-19 set.


La Mostra de Cinema del Brasil torna a Barcelona, ​​de l'17 a l'19 de setembre del 2021, i es durà a terme als Cinemes Girona. Esteu convidats a la presentació de tres pel·lícules premiades del nou cinema brasiler:

Alvorada

DIVENDRES 17 de setembre del 2021 

20H. Documental - 1h 22m. 

Estrena a Espanya, dirigit per Anna Muylaert i Lô Politi. El film retrata els últims dies de Dilma Rousseff al Palau Alvorada, residència oficial de la Prefectura d'Estat i de Govern al Brasil.



Pacarette

DISSABTE 18 de setembre del 2021

20H - Ficció - 1h 37m. 

Dirigit per Allan Deberton, Pacarrete és una ballarina ja gran que decideix realitzar una presentació de ballet com a regal al seu poble on la consideren una boja. L'acte es produeix durant la festa del 200 aniversari del lloc.

 

Bixa travesty. 

DIUMENGE 19 de setembre del 2021 

20H. Documental - 1h 15m. 

Dirigit per Claudia Priscilla i Kiko Goifman. De la mà de Linn, cantant i artista trans-gènere brasilera, es desplega en aquest documental un discurs feminista al voltant del cos i de la seva representació. El cos entès com a arma de lluita, que va de la política al que és artístic, del món social al filosòfic, del que és públic al que és íntim.


Suport del festival: Ajuntament de Barcelona 

Col·laboració: Casa Amèrica Catalunya, Cachoeira.doc, Pindorama, Cinemes Girona, CB Assessoria, Observatori Contra l'Homofòbia

Dies: del 17 al 19 de setembre del 2021

Lloc: Cinemes Girona Carrer de Girona, 175, Barcelona, Catalunya.

+ informació

.

Entrades populars