Visita a Hangar Barcelona per a professionals de l'art | 8 set.


Dimecres 8 de setembre del 2021, a les 16h
VISITA PER A PROFESSIONALS A HANGAR
C/ Emilia Coranty, 16 - Barcelona

Art Barcelona Us convida a la visita per a professionals de l'art a HANGAR, centre de recerca, de residència i de producció artística de Barcelona. Allà ens rebran les artistes residents que ens acompanyaran en la visita als seus estudis. Aforament limitat

Inscripció: info@artbarcelona.es

Hangar és un centre obert per a la recerca i la producció artística que dóna suport a creadors/es i artistes.

La missió d’Hangar és recolzar a els/les creadors/es en totes les fases del procés de producció de les arts visuals, i contribuir a la millor consecució de cadascun dels seus projectes. Per a això, tots els seus serveis es concentren a facilitar l’accés dels/les artistes als recursos materials i tècnics necessaris, i a aportar un context d’experimentació i de lliure transferència de coneixement.

El centre ofereix un context i uns serveis que possibiliten la recerca i el desenvolupament de les produccions artístiques de forma parcial o integral, i acompanya els seus resultats mitjançant la seva inclusió en diverses xarxes i plataformes o la detecció de les possibilitats de l’ancoratge dels projectes en altres sectors.

Hangar té la seu en el complex de Can Ricart, un entorn industrial al barri de Poblenou de Barcelona i en un edifici cedit en el seu ús per l’Ajuntament de Barcelona. L’arquitectura data de mitjans del segle XIX i va ser concebuda per a la indústria tèxtil.


.

Entrades populars