Primer Festival de Màgia de Terrassa 2021 | 15 - 17 oct.


Dimarts, 5 d'octubre del 2021, a les 16.30h, tindrà lloc la presentació oficial de el 1r Festival de Màgia de Terrassa que es durà a terme el 15, 16 i 17 d'octubre del 2021, amb 12 esdeveniments màgics, 23 funcions, 2 conferències i 1 taller de màgia infantil; en 5 escenaris terrassencs (Teatre Alegria, Teatre Principal, Sala Crespi, Factoria Cultural i Cafè-Teatre L'Artista) dues places i bars i restaurants de la ciutat.

En aquesta primera edició de festival es realitzaran diverses actuacions com ara: activitats de carrer, gales de màgia, un concurs de màgia jove ... entre d'altres espectacles. A la presentació es comptarà amb artistes com els mags Pere Rafart, Enric Magoo, Brando i Silvana; tots ells artistes de llarga trajectòria professional i premiats internacionalment. Així com altres mags de l'escena local i de la recentment creada Associació de Màgia i Il • lusionisme de Terrassa (AMIT) que organitza el Festival.

El festival compta amb la nova ajuda Terrassa Crea i subvencions de l'Ajuntament de Terrassa. Tota la informació sobre el festival està disponible al web www.festivalmagiaterrassa.com

Hi haurà una petita actuació per part de l'mag Manu Llari. I d'una copa de cava cortesia de el Cafè Teatre "L'Artista"

Lloc: Cafè Teatre L'artista - Passeig de les Lletres 10A - 08221 - Terrassa
Hora: 16:30

Per motius d'aforament es prega confirmar assistència.


Artistes participants

L’ Associació de Màgia i Il·lusionisme de Terrassa (AMIT) neix al setembre de 2020 amb l’intenció de promoure la màgia a la ciutat, fer pinya i formar un equip i espai de creació cultural per poder compartir una afició i professió que els uneix. L’existència de l’Associació té com a finalitat fomentar l’art de l’il·lusionisme en totes les seves facetes i possibilitats.

Fomentar la màgia

Fomentar l'art de l'il·lusionisme o art màgic, considerant-lo un art noble i una manifestació d'ingeni, habilitat i cultura. Realitzar gales màgiques, espectacles, festivals, conferències etc. Per a tots els socis i públic en general.

Relacions màgiques

Mantenir el contacte i bones relacions entre totes aquelles persones i entitats que cultivin l'art de la màgia per donar-los totes les facilitats possibles des de l'Associació per protegir l'art de l'il·lusionisme.

Lluitar contra el frau

Fidel a l'art de l'il·lusionisme, l'Associació lluitarà contra aquells que diguin posseïr poders o desmereixer l'art màgic.

Experiència

En el primer any d’AMIT han realitzat dues actuacions de màgia per a la Festa Major de Terrassa 2021, incloent-hi una gala de màgia de socis. També han realitzat conferències de màgia de mags reconeguts per a socis mags professionals. Així com altres activitats setmanals relacionades amb el món de la màgia.


.

Entrades populars