Visita a l’estudi dels artistes Carmen Anzano i Martín Carral | Sant Cugat | 15 oct.



Visita guiada per a tota la família a l’estudi dels artistes Carmen Anzano i Marín Carral amb motiu de l’exposició “Sant Cugat, terra d’artistes”, en la qual hi participen ambdós artistes. Les seves obres s’exposen actualment a Canals d’Art Galeria

Aquesta ruta es fa per apropar el públic als espais on treballen els artistes a la ciutat de Sant Cugat i familiaritzar-se amb allò més desconegut i íntim, on ells desenvolupen les seves obres. És una manera de conèixer el taller i tots els materials paral·lels.

El diàleg que s’estableix amb Anzano i Carral ens permetrà conèixer a fons les seves praxi, amb les que desenvolupen, des de ja fa anys, les seves creacions d’art visual.

Tant Anzano com Carral, han exposat molt a l’estat espanyol i a Europa i darrerament també treballen pels Emirats Àrabs.

https://www.fundaciovilacasas.com/es/obras/carmen-anzano
http://galeriaespiral.es/artistas/martin-carral/biografia/

Carmen Anzano, la seva obra va des de la pintura fins la instal·lació. Des de les seves primeres exposicions a principis dels anys 90 ha buscat la relació entre la forma i el material, sense oblidar el concepte d’espai on els dos primers elements es mouen. Treballa l’acrílic, fils, cintes i teixits sobre bastidors com a suport de l’entramat que amaga el llenguatge del seu món interior. La seva obra d’àmplia pulcritud, ens estimula i suggereix un diàleg amb cada un dels punts on les trames, línies i colors conflueixen ò deriven.

Martin Carral. Les seves obres contenen molt sovint elements relatius a la industrialització, i provinent d’un expressionisme, arriba a una pintura basada en l’experimentació del cercle, l’espiral i el quadrat més còsmic i cinètic, tot expressat amb precisió de línies, perfils i color. En l’escultura, sol utilitzar la pedra, que a més de modelar, pinta.

Divendres dia 15 d’octubre del 2021, a les 18h. visita per a tota la família

Visita a l’estudi dels artistes Carmen Anzano i Martín Carral 
(Carrer de La Mina, 17, Sant Cugat del Vallès)

Punt de trobada: Carrer de La Mina, 17 de Sant Cugat del Vallès, Catalunya.

Més informació, Josep Canals 607 25 39 98


.

Entrades populars