Tàrrega celebra el dia de les persones amb discapacitat amb l'exposició Magistrals | 1 des.


Dia: 1 de desembre de 2021 a les 11 h
Lloc: Carrer Joan Brossa. Zona Passeig (Tàrrega)

Motiu: Inauguració de l’exposició dels deu anys del Premi Setba, MAGISTRALS, un certamen de pintura per persones amb discapacitat intel·lectual (DI) i presentació del projecte de formació artística a la Societat Ateneu de Tàrrega.

Intervencions: directora de la Fundació Setba, Cristina Sampere; la regidora d’Acció Social i Associativa, Igualtat i Salut, Maria Assumpta Pijuan i l’alcaldessa de Tàrrega, Maria Alba Pijuan.

En el marc del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat, Tàrrega acull l’exposició MAGISTRALS, una mostra de les obres guanyadores dels deu anys del Premi Setba destinat a artistes amb Discapacitat Intel·lectual (DI).

L’acte commemoratiu serà el dimecres 1 de desembre les 11 h al Carrer Joan Brossa de Tàrrega (Zona Passeig) amb la inauguració de l’exposició i finalitzarà a la Societat Ateneu de Tàrrega amb la presentació del projecte de formació artística MAGISTRALS, que la Fundació Setba ha realitzat juntament amb l’artista Jaime Súnico, per posar a l’abast de totes les entitats de Catalunya que treballen amb persones amb DI.

Per accedir a la presentació a la Societat Ateneu de Tàrrega, cal inscripció prèvia: https://forms.gle/cLtrVzwqHVe3Ns148

A l’acte tindrem la visita del Grup Alba, associació de la qual hi pertany en Joel Garcia, artista guanyador del Premi Setba 2019 per la seva obra Tocado y hundido, i intervindran: la directora de la Fundació Setba, Cristina Sampere; la regidora d’Acció Social i Associativa, Igualtat i Salut, Maria Assumpta Pijuan i l’alcaldessa de Tàrrega, Maria Alba Pijuan.

Programa:

Inauguració:    dimecres 1 de desembre del 2021.
11 h – Inauguració amb l’assistència de:

• Joel Garcia del Grup Alba.
• Directora Fundació Setba Sra.Cristina Sampere.
• Regidora d’Acció Social i Associativa, Igualtat i Salut Sra. Maria Assumpta Pijuan.
• Alcaldessa de Tàrrega Sra. Maria Alba Pijuan.

12 h – Societat Ateneu de Tàrrega ( Plaça del Carme, 14, 25300 Tàrrega)

• Presentació del projecte de formació audiovisual Magistrals
• Projecció del vídeo

Fi de l’acte cap a les 13 h.

L’exposició es podrà veure fins al 3 de gener de 2022 al Carrer Joan Brossa (Zona Passeig) de Tàrrega.

.

Entrades populars