Cicle de cinema d’hivern 2021 | Projeccions a la Fundació Miró de Palma | Mallorca | 16-23 des.Cicle de cinema d’hivern!

Nou cicle de cinema d'hivern en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma i el Teatre Catalina Valls de Palma, Mallorca.

Projeccions a la Fundació Miró Mallorca
Cada dijous, del 16 al 23 desembre del 2021

Aquest nou cicle de cinema ve de la mà dels teatres municipals de ciutat i de la Regidoria de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma. Amb aquesta nova iniciativa es vol revitalitzar el barri, oferir activitats culturals interessants i que la gent del barri compti amb un nou espai de lleure i cultura.

Aquest mes de desembre volem oferir una programació de cinema ben especial en col·laboració amb el Teatre Municipal Catalina Valls. I deim això perquè la programació de les pel·lícules l’hem elaborada conjuntament amb una sèrie d’entitats socials amb les que hem estat col·laborant durant tot aquest any i elles mateixes han triat les pel·lícules del cicle.

Amb aquesta activitat volem veure a través de la seva mirada i entendre alguns aspectes que treballen cada una d’aquestes institucions. Després de veure les pel·lícules hi haurà una xerrada sobre la temàtica del film i l’entitat col·laboradora explicarà com treballen aquestes problemàtiques o situacions específiques.

Projeccions a la Fundació Miró Mallorca:


Dijous 16 de desembre a les 19 h.

“MIDNIGHT IN PARÍS” de Woody Allen

El 2010, Gil Pender (Owen Wilson), un guionista de Hollywood exitós però desil·lusionat, i la seva parella, Inez (Rachel McAdams), són a París de vacances amb els rics pares de la jove. … Inez descarta la seva ambició com a somiador delirant i l’anima a seguir amb l’escriptura de guions més lucratius. Durant la seva estada a la ciutat de la llum, Gil tindrà una sèrie d’experiències que li canviaran la vida.

Dijous 23 de desembre a les 19 h.

“OLVÍDATE DE MÍ” de Michel Gondry

Joel (Jim Carrey) rep un terrible cop quan descobreix que la seva nòvia Clementine (Kate Winslet) ha fet que esborrin de la seva memòria tots els records de la seva tempestuosa relació. … Però quan els records de Joel comencen a desaparèixer de sobte redescobreix el seu amor per Clementine.
DESCARREGAR PROGRAMACIÓ COMPLETA


Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca
Carrer de Saridakis, 29
Palma, Mallorca, Illes Balears


.

Comentaris

Entrades populars