Acte verge. Intervenció sonora | Barbara Held | Fundació Antoni Tàpies | 29 i 30 gen.



En resposta a Els Arxius de la Font i al readymade de Marcel Duchamp canalitzat a través del treball de Saâdane Afif, qüestionem el concepte d’influència, com ara quan John Cage -referint-se a Duchamp- havia anomenat “impossibilitat de l’acció repetida”.

Acte verge reivindica tota repetició com un acte verge que eludeix el control racional i el que és pregravat, i que la idea d’originalitat s’esvaeix en el procés de la reproducció. Prenent com a punt de partida aquest concepte, un col·lectiu d’artistes, exestudiants del Màster en Art Sonor de la Universitat de Barcelona, ​​proposa una intervenció sonora de dos dies que respon a l’estructura arquitectònica única de la Fundació Antoni Tapies, component a temps real un camp sonor espacial que evoluciona lentament: sons i gestos que envaeixen el museu i el van transformant.

Intervenció dirigida per Barbara Held, a càrrec de: Maria Durán, Oscar de la Fuente Mathias Klenner, Luis López Casero, Haize Lizarazu, EMARX, Ginebra Raventós i Javier Rojas.

Activitat en el marc de Studio inframince, programa d’activitats comissariat per Erich Weiss, al voltant de l’exposició Saâdane Afif. Els Arxius de la Font i més enllà.

Intervenció sonora, dissabte 29 i diumenge 30 de gener del 2022 (durant l’horari d’obertura del museu). Presentació del projecte, diumenge 30 de gener, a les 12.00 h.

Fundació Antoni Tàpies. Gratuït amb l’entrada al museu. Aforament limitat. No és necessari fer reserva de plaça.


.

Entrades populars