Conferència: Ptolomeu I. De general d'Alexandre a faraó d'Egipte | Museu Egipci | 1 feb.


Conferència:
Ptolomeu I. De general d'Alexandre a faraó d'Egipte.

Museu Egipci de Barcelona

Dimarts, 1 de febrer de 2022, de 19.00 a 20.30 h.

Preu: 25€ | Preu Club: 18,75€ 

Sessió híbrida: Presencial o online, tu decideixes 

Professor: Prof. Luis Manuel Gonzálvez. Egiptòleg i arqueòleg. Conservador del Museu Egipci de Barcelona

Sessions: 1
Horari: Dimarts 1 de febrer de 2022 de 19.00 a 20.30

Aquesta sessió forma part del Cicle de Conferències vinculat a l'exposició temporal Ptolomeu, faraó d'Egipte. La descoberta del seu temple.

Malgrat la imponent transcendència històrica d'Alexandre Magne, un dels seus generals, Ptolemeu, acabaria brillant amb llum pròpia, engrandint com cap altre una part del llegat del conqueridor. Després de la mort d'Alexandre, Ptolemeu va ser nomenat sàtrapa d'Egipte, territori que sabrà protegir durant prop de dues dècades fins a poder convertir-ho en un domini personal i proclamar-se faraó l'any 305 aC. En el regnat de Ptolemeu I (305-282 aC.) es van establir les bases polítiques, econòmiques i religioses que regularien el funcionament del país durant una dinastia, la ptolemaica, que s'anava a mantenir en el tron de les Dues Terres gairebé tres segles, més que cap de les anteriors.

Consulta el programa sencer i el preu especial en contractar totes les conferències aquí.
Aquesta conferència s'impartirà en espanyol.

Les sessions es realitzaran simultàniament en modalitat presencial i virtual. En cas de que optis pel format ONLINE, un cop t'hagis matriculat cal que ens escriguis un email a: club@museuegipci.com Aquest pas és indispensable per tal de que t'enviem una estona abans de cada classe la invitació que et permetrà connectar i seguir les sessions ONLINE.

Museu Egipci de Barcelona
C/ València, 284
Barcelona, Catalunya


.


Comentaris

Entrades populars