Convocatòria Barcelona Producció 2022-2023 | La Capella | Barcelona


CONVOCATÒRIA BARCELONA PRODUCCIÓ 2022-2023

Barcelona Producció és una convocatòria pública anual centrada en el desenvolupament de projectes artístics i adreçada a l’escena artística de Barcelona. Mitjançant tota una sèrie de modalitats diverses, els seus continguts suposen l’eix central de la programació del Centre d’Art La Capella.

La convocatòria Barcelona Producció 2022-2023 ofereix recursos de producció per a projectes expositius i no expositius. Pel que fa a les exposicions, seguim amb la modalitat de projectes individuals i de comissariat per a l’Espai Capella, la seva ubicació més emblemàtica, i obrim un nou espai amb vocació experimental: l’Espai Rampa, una sala neutra destinada també a projectes individuals i de comissariat. En relació amb les propostes no expositives, compten amb les modalitats de projecte deslocalitzat, investigació, publicació, entorns digitals i arts en viu.

Sessió informativa via zoom amb David Armengol i Pilar Cruz: dimarts 8 de febrer, a les 18.30 h. Inscripcions a: lacapella@bcn.cat

Consulta el vídeo de la sessió del 18 de gener del 2022 

Termini de presentació de projectes: des del 26 de gener fins al divendres 18 de febrer de 2022, a les 11 h del matí.

CONSULTEU AQUÍ LES BASES

MODALITATS

PROJECTES EXPOSITIUS

3 projectes individuals per a l’Espai Capella
3 projectes individuals per a l’Espai Rampa
1 projecte de comissariat per a l’Espai Capella
1 projecte de comissariat per a l’Espai Rampa

PROJECTES NO EXPOSITIUS

2 projectes deslocalitzats
2 projectes d’investigació
1 projecte de publicació
3 projectes d’arts en viu
2 projectes d’entorns digitals

JURAT I TUTORIES

Antònia Folguera (comissària i gestora cultural), Marc Vives (artista), Daniel Gasol (investigador i artista) i Pilar Cruz (comissària).

David Armengol (director artístic de La Capella) assistirà durant tot el procés amb veu i sense vot.

Per a qualsevol dubte relacionat amb aquesta convocatòria, podeu posar-vos en contacte amb La Capella: lacapella@bcn.cat

El projecte es podrà presentar des del 26 de gener fins a les 11 h del matí del 18 de febrer de 2022, en català o en castellà, però haureu d'utilitzar la plantilla que heu de descarregar en aquest enllaç:

DESCARREGA EL FORMULARI I PRESENTA EL TEU PROJECTE

Consulta aquí els plànols dels espais expositius

Entrades populars