Visites comentades gratuïtes a Foto Colectània tots els dimecres.



Pren nota! Tots els dimecres a les 18:30 h podeu gaudir d'una visita comentada a la nostra exposició actual, Face Control , inclosa en el preu de l'entrada.

Preu: inclòs a l'entrada.
Condicions: sense reserva prèvia, la visita només es farà si hi ha un mínim de 5 persones.
Calendari de visites: 26 de gener; 2, 9, 16 i 23 de febrer; 2, 9 i 16 de març.

Les visites en grup són una manera diferent de conèixer les exposicions de la Fundació. Tant si voleu visitar les exposicions amb els vostres companys, amics o familiars, com si gestioneu grups escolars, acadèmics, o altres àmbits, podeu visitar les nostres exposicions per lliure, però també de la mà d'un dels professionals del nostre equip, descobrint els secrets que s'amaguen darrere de les peces i aprofundint els continguts de l'exposició de forma amena i personalitzada, adaptant-se als requeriments del grup.

Horari: dilluns i dimarts de 10 a 14.30 h; dimecres, dijous i divendres de 10 a 14.30 i de 16.00 a 20.00 h.

Durada: 1 h 15 min, aproximadament (visita comentada).
Idioma: català, castellà o anglès.

Preus:
Visita lliure: 3€ per persona, per a grups amb un mínim de 10 i un màxim de 15 persones.

Visita comentada (públic general): 60€ per grup, per a grups amb un màxim de 12 persones. Si el grup és superior a 12 persones, el cost és de 5€ addicionals per persona fins a un màxim de 20 persones.

Visita comentada per a grups escolars i centres educatius: 4 € per persona, per a grups amb un mínim de 15 persones i un màxim de 25. Si el grup és superior a 25 persones, es divideix en grups més petits per garantir l'aforament i facilitar-ne la comoditat de la visita.

Ets una entitat social? Contacta amb nosaltres per conèixer les condicions.

Informació i reserves de grup: visites@fotocolectania.org

Informació addicional:

· Per respectar les normatives d'aforament de la sala, tant per a les visites comentades com per a les visites lliures, cal fer reserva prèvia del dia i l'hora de la visita amb un mínim de 10 dies d'antelació.

· Els docents o responsables dels grups tenen accés gratuït.

· Per al bon funcionament i una gestió àgil de la visita, demanem màxima puntualitat i confirmar amb antelació la forma de pagament.

Entrades populars