Emotional Art II: Poesia com aliment social | Casa de la Música, Las Cigarreras | Alacant | 26 feb.



Emotional Art Poetry Jam II a Alacant: La poesia com aliment social 

Emotional Art II és el segon esdeveniment de poesia gratuït, amb l'objectiu d'apropar l'art a tota mena de condició social, en defensa de cada expressió, artistes i precarietat d'oportunitats, fomentant la cultura.

El proper dissabte 26 de febrer del 2022, se celebrarà la segona edició. Un esdeveniment que a la primera edició va vorejar els 50 assistents i per a aquest s'esperen al voltant de 200 persones, abastant participants de Catalunya o Madrid.

L'horari de funcionament de l'esdeveniment és de 15.30 ha 20 h, encara que aquest patrimoni històric es pot visitar de 10 ha 19.20 h (el recinte tanca a les 20 h).

Se celebrarà a la Casa de la Música, Las Cigarreras Centre Cultural (Alacant, País Valencià). La seva missió és conèixer els artistes i promoure l'art i les ganes de continuar escrivint.

Els i les poetes, entre altres, participants en aquesta ocasió són Carmen Alcaraz, Paola Aragón, la cantautora Lucy Garry, Esther Sin H, Paulo Maestro, Andrés Richart, el cantautor Davile Matellán, Candela Sendón, Estefania Toro, Cristian i El arte de cuidar, que finalitzarà amb Micro Abierto.

Per les regulacions del govern del País Valencià és obligatori l'ús de mascareta i acreditar el passaport COVID.

Programa:




Entrades populars