Visita a l’exposició “de Sant Cugat a Cadaqués” | Casademont "Le Vieux" | Canals-Galeria d’Art | 18 feb.


Visita comentada l’exposició “de Sant Cugat a Cadaqués” del pintor Casademont "Le Vieux".

Divendres, 18 de febrer del 2022, a les 17.30 h.
Canals-Galeria d’Art, Sant Cugat del Vallès

Aquesta activitat va adreçada a un públic familiar. perquè puguin visitar aquesta significativa exposició de l’artista català Casademont "Le Vieux", que va ser mestre d’artistes.

La visita és a càrrec de Xavier Figueras, catedràtic d’Arts Plàstiques i Disseny, que fou director de l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Bens Culturals de Catalunya i que va ser amic de l’artista i hi va tenir una estreta relació, durant la seva estada a Sant Cugat.

Casademont “Le Vieux” (Barcelona 1923-Girona 2007) va viure a Sant Cugat i Cadaqués. Ha estat un dels artistes destacats del segle XX. Reconegut internacionalment, entre d’altres distincions és posseïdor de la Creu de Sant Jordi, Chevalier de les Arts, acadèmic de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi..., La seva fama esdevé internacional.

Realitzà nombroses exposicions individuals i col·lectives i exposà a les principals galeries d’art d’aquí i de l’estranger. També hi ha obra seva en nombrosos museus d’art, entre els quals el Museu d’Art Modern de Barcelona, el Museu del Louvre -Gavinet des Étampes- París, el Museu Dalí de Florida, el Museu Nacional de Graz, el Museu-Pinacoteca del Monestir de Montserrat...

Inscripció prèvia a: infogaleria@canals-art.com


DE SANT CUGAT A CADAQUÉS, PINTURES DE CASADEMONT "LE VIEUX"
1 de gener - 30 de març 2022

Canals-Galeria d’Art  
Carrer d’Orient, 24
Sant Cugat del Vallès, Catalunya


.


Entrades populars