Darreres places disponibles de la ruta colombina per Pals amb en Jordi Bilbeny | 19 març


Dissabte, 19 de març del 2022, tindrà lloc la primera ruta colombina per Pals del 2022. És una activitat que només es realitzarà un parell o tres cops l'any, a tot estirar, per això, us animem a apuntar-vos-hi i no perdre aquesta nova oportunitat per redescobrir la nostra història amagada, mentre passegem i gaudim del paisatge de l'Empordà.

També us voldríem compartir algunes de les valoracions que ens han fet arribar dos dels assistents en rutes passades: 

El 17 d'octubre del 2020 vàrem ser a Pals amb l'Institut Nova Història, guiats per en Jordi Bilbeny. Vam fer un recorregut per la vila, que, per cert, jo coneixia molt bé. O no tan bé. Fent el passeig en Bilbeny et va descobrint indicis per aquí i per allà referents a la presència d'En Colom i la seva colla que són realment sorprenents. Però el que em va frapar més va ser la visita al port avui desaparegut d'on representa que va sortir l'esquadra de l'Almirall. I és que en aquell indret hi va existir un port! No cal gaire imaginació. És claríssim. I la torre de guaita, ben posada prop de la bocana d'estribord. Va valdre la pena. Vaig fer cultura. I satisfacció.

Salvador Llopis

La ruta per Pals és una sortida col·lectiva (de màxim 25 participants), on caldrà venir-hi amb vehicle propi.

Us en detallem el programa:

Dia: dissabte, 19 de març

Hora i Punt de trobada: 3/4 de 10 del matí, a Pals (us enviarem els detalls del punt de trobada, un cop hàgiu fet la inscripció)

10 del matí: Visita del nucli antic de la vila.
12: Visita a la TORRE DE MAR i el barri mariner.
2: Dinar amb sobretaula a l'Hotel Golf de Pals
2/4 de 5: Visita al MOLÍ DE PALS
6: Tornada cap a casa

El preu de la sortida és de 30 €/ per adherits i 35€/per no adherits: inclou la ruta, el dossier informatiu (que se us enviarà per correu electrònic) i l'assegurança mèdica.

Dinarem al restaurant GOLF DE PALS. El preu del menú és de 26€ per persona i no va inclòs al cost general de la ruta.

Us oferim en document adjunt els plats del dinar.

.


Entrades populars