Presentació de les exposicions en curs de la Fundació Antoni Tàpies, adreçada a docents, per explorar el seu potencial educatiu. A càrrec del Departament d’Educació i Programes públics de la Fundació.
Noves exposicions:
L’obra de Goshka Macuga (Varsòvia, 1967) revisa les relacions entre art, poder i relats heretats sobre fets i personatges de la Història. El seu treball connecta diferents àrees i mètodes d’investigació, i les seves recerques estan sovint relacionades amb narracions institucionals; Macuga proposa lectures associatives poc convencionals dels esdeveniments socials i polítics.
Aquesta exposició se centra en l’obra de Tàpies produïda a la primera meitat de la dècada de 1990. Durant aquests anys, Tàpies sembla dominat per una certa malenconia. Tot i l’èxit aconseguit, malgrat ser un moment farcit d’exposicions i de premis, i amb la creació i l’obertura de la Fundació que duu el seu nom, Tàpies vivia un període en què feia referències constants a la mort i, més específicament, al dolor, al dolor físic que la vida porta implícita. Sembla que Tàpies començava a ser conscient del pas inexorable del temps i de la seva edat avançada.
Data: 07.04.2022 a les 18.00 h
Preu: Gratuït
Aforament limitat.
Inscripció prèvia: 676 243 702 / reserves@ftapies.com
Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
Barcelona, Catalunya