Conferència de Lluís Maria Mandado | Com s'inventa la història de Catalunya i del món? | 2 maig

En el marc del cicle de conferències sobre la història de Catalunya de La Gota Catalana, el proper 2 de maig del 2022, a les 19.30h, tindrà lloc la conferència de l'investigador Lluís Maria Mandado titulada Com s'inventa la història de Catalunya i del món?.

L'assistència a l'acte és gratuïta i no requereix reserva. Si opteu per venir físicament, tindrà lloc a la seu de Plural 21, al carrer Gaiolà, 24, de Barcelona. Si preferiu seguir la conferència en directe, però online, ho podeu fer al canal de Youtube de La Gota Catalana.

Lluís Maria Mandado (Figueres, 1959) és escriptor i investigador sobre temes d'història. Es col·laborador de l'Institut Nova Història (INH). Entre les seves obres hi trobem els següents títols: El Cid de València era català; Quan i com els catalans van fer Espanya o La revenja Borja. Orland Furiós al descobert.l Cid de València era català o quan i com els catalans van fer Espanya, l'autor jonquerenc Lluís Maria Mandado (1959)El Cid de València era català o quan i com els catalans van fer Espanya, l'autor jonquerenc Lluís Maria Mandado (1959)El Cid de València era català o quan i com els catalans van fer Espanya, l'autor jonquerenc Lluís Maria Mandado (1959)El Cid de València era català o quan i com els catalans van fer Espanya, l'autor jonquerenc Lluís Maria Mandado (1959)

Entrades populars