Conferència de Jordi Salat: Una interpretació de la Història en funció de dues tradicions bíbliques | 18 abril


El proper dilluns 18 d'abril del 2022, a les 19.30 h, tindrà lloc la conferència de l'investigador Jordi Salat titulada Una interpretació heterodoxa de la Història en funció de dues tradicions bíbliques originades en la Maledicció de Noè. Serà la presentació del seu llibre "DOTZE escriptures heterodoxes".

L'acte tindrà lloc a la seu de La Gota Catalana, a Plural 21 (Passatge Gaiolà, 24, Barcelona). L'entrada és gratuïta si opteu per venir físicament a l'acte. Si preferiu veure'l per internet en directe, ho podreu fer al canal de youtube de La Gota Catalana.  

En directe a:

https://youtu.be/fgZQcw_8Bhk


Jordi Salat presentarà el seu llibre DOTZE i analitzarà el poder fàctic de les monarquies bíbliques al llarg de la història d’Europa, amb un interès especial en la història de Catalunya, Occitània o els regnes de la Corona d'Aragó. Una visió heterodoxa de la Història del control polític d'Europa en funció de dues tradicions culturals bíbliques relacionades amb la Maledicció de Noé. 

Sobre aquest aspecte recolza el seu pensament fent referència el passatge de la Bíblia que diu: “El Temple de Salomó es construeix en el segle X a.C. per a substituir el Tabernacle que durant segles, des de l’Èxode, es venia utilitzant com a lloc de culte a Jahveh o Jehovah”. Salomó va substituir el culte a Jahveh per un altre culte. Aquesta és la qüestió: quin culte va instaurar o restaurar.


Jordi Salat (1949). Després d’uns anys llegint llibres d’hinduisme, budisme i taoisme va entendre els relats bíblics amb un criteri diferent del que li havien ensenyat a l’escola i ara es considera un cristià hel·lenista i heterodox. Des de fa uns quants anys n’ha deixat constància del seu pensament en el seu Blog Vernacle. Ara, després de més de cinquanta anys de reflexionar-hi, s’ha decidit a deixar-ne testimoni en aquest llibre que ha titulat DOTZE. Jordi Salat també és autor del llibre “Les quatre columnes catalanes”, editat el 2005, actualment exhaurit. En prepara una segona edició revisada i ampliada. 


Llibre DOTZE Escriptures Heterodoxes
https://www.amazon.es/DOTZE-Escriptures-Heterodoxes-Jordi-Salat/dp/B09GXN75GJ

Blog Vernacle personal: https://vernaclistes.blogspot.com/




Entrades populars