El món sencer és un teatre | Visita guiada del comissari | Artur Ramon Art | 27 abril


Ens complau convidar-vos a la visita guiada per José A. Artistizábal que tindrà lloc el dimecres 27 d'abril del 2022, a les 19 h, a la galeria Artur Ramon Art de Barcelona (
 
El comissari de l'exposició ens acompanyarà en un recorregut per les obres i els conceptes de l'exposició explicant el fil conductor que el va guiar en la creació d'aquesta fantàstica mostra on es vincula l'art i el teatre. També us recordem que l'exposició s'allargarà fins al divendres 6 de maig.

La visita serà en castellà. Aforament limitat a 30 persones, es prega confirmació a art@arturamon.com

José A. Aristizábal és doctor en Història de l´Art per la Universitat Autònoma de Barcelona, forma part de l´equip extern de docents del Màster Oficial en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, i és col·laborador del grup de recerca GRETA de la mateixa universitat. Ha participat en diferents projectes vinculats a Xarxaprod als centres IDENSITAT i HANGAR. Entre les seves publicacions més importants hi ha: Passió per l'art, una biografia del fotògraf Humberto Rivas (Fundació Mapfre, 2018) i Dones fotògrafes llatinoamericanes: una història complementària (Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona, 2014).

Exposició:
El món sencer és un teatre

Comissariat per José A. Aristizábal
17 març 2022 - 06 maig 2022

Artur Ramon Art
Carrer Bailén, 19
Barcelona, Catalunya

La màgia del teatre, present en el vestuari, la iconografia, el caràcter dels personatges i les escenes, en aquesta exposició assumeix una nova realitat a través del món iconogràfic i de l’objecte. Un viatge d’anada i tornada en què la representació teatral ha estat la font creativa de certes imatges, i aquestes, a la vegada, han inspirat solucions escèniques.

+ informació

Entrades populars