16ª Fira Modernista de Barcelona 2022 | 27-29 maig


Torna la Fira Modernista en format presencial. Després de dos anys, torna els propers dies 27, 28 i 29 de maig del 2022, al carrer Girona, entre l’avinguda Diagonal i el carrer València de Barcelona.

Aquest any dediquen la Fira a un dels pintors catalans més universals, Hermen Anglada Camarasa. La presentació de la Fira, el dimecres 25 de maig del 2022, inclourà la conferència “Anglada Camarasa, gran pintor internacional”, a càrrec del Dr. Francesc Fontbona, comissari de l’Any Anglada.

L’àlbum de cromos de la Fira Modernista, que els infants podran recollir i anar completant a les parades i botigues de la Dreta de l’Eixample, estarà protagonitzat per Anglada Camarasa.

Com a novetats, aquest any hi haurà l’exposició dels Gegants Modernistes de La Pedrera, una representació d’un duel de floret del grup d’ambientació històrica Llum i Color del 1900, tradicionals col·laboradors de la Fira. Dissabte, l’espectacle de contes i humor Contes amb Madame Librairie, o la presència del l'espectacular Ford A de 1929 de Bombers de Barcelona, que a més a més, faran dues exhibicions de com s’apagaven els incendis a principi del s. XX.

Com cada any, hi haurà parades d’entitats i institucions modernistes. Hi haurà també el trenet (aquest any al carrer Mallorca, entre Bruc i Girona). Divendres, el taller de malabars. Dissabte, Ballar de vals. I diumenge, desfilada d’època amb Llum i Color del 900, la VIII Rua de cotxes antics del Clàssic Motor Club del Bages i, a la parada de la Ruta del Modernisme, tindrà lloc el taller infantil Pinta com Anglada Camarasa

A la Fira també us hi podreu fer fotografies vestit d’època, veure l’animació del Museu de Montcada, gaudir dels artesans i, sobretot, de molta ambientació i ganes de sortir al carrer a conèixer  el Modernisme. 

16a FIRA MODERNISTA DE BARCELONA
Del 27 al 29 de maig de 2022


.


Entrades populars