Conferència: La nostra història és cuinada a Madrid | Josep Maria Orteu | 16 maig


Dilluns, 16 de maig del 2002, a les 19.30h, a la seu de Plural 21 (Passatge Gaiolà, 24 de Barcelona) , tindrà lloc la conferència de l'investigador i editor Josep María Orteu titulada "Es cuinada a Madrid! Tota la nostra història", en el marc del cicle de conferències de La Gota Catalana. L'entrada és lliure. Podeu seguir en directe l'acte físicament o mitjançant internet al Canal de Youtube de La Gota Catalana. 

Tota la nostra història, la que se’ns va ensenyar i també tota la que se’ns ensenya avui és falsa. Una visió de conjunt de l’estat actual de les diferents i complementàries línies d’investigació en marxa per tal de recuperar la totalitat del nostre passat. La nostra història ha estat espoliada per l'estat espanyol, canviant i espanyolitzant títols, autors, obres, ciutats, etc. Duran la conferència es veuran exemples en relació a la conquesta catalana d'Amèrica, al “Siglo de Oro Español”, en gran part traduït del català, etc. 

Josep Maria Orteu és editor de “Llibres de l’Índex” i investigador independent, a més de membre del Patronat de l’Institut Nova Història (INH).


Entrades populars