Taller de 'La Bomba' de Puerto Rico a El Born CCM | 14 jul.

 



La Bomba és de les primeres músiques i danses autòctones de Puerto Rico. Segons la tradició té més de quatre-cents-anys d'història. L'origen d'aquesta música es remunta a les hisendes sucreres de Puerto Rico, on les persones esclavitzades van crear aquesta forma d'expressió popular per comunicar-se sense que els patrons sabessin de què parlaven. Com s'han transmès i evolucionat aquestes formes de comunicació? Quin és el paper que juga el "batey" com a espai de trobada i de transmissió de coneixement?

L'Espai Avinyó proposa un taller participatiu entorn a La Bomba per tal d'aprendre sobre formes de memòria vinculades a aquest ball, per repensar el paper dels carrers, les places i els centres històrics de la ciutat en la seva relació amb la bomba porto-riquenya i per ballar i compartir sabers i experiències. 

Tindrà lloc el dijous, 14 de juliol del 2022, a les 20h a El Born Centre Cultural i de Memòria. L'activitat és en col·laboració amb El Born CCM, dins del seu programa de mediació comunitària, Bornlab, que enceta el cicle d'activitats públiques "Estar, ballar, 3, 4" amb aquest taller.

Cal reservar l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades de la pàgina web d'El BornCCM o a les taquilles del centre del BornCCM. També es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net o al telèfon 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 h a 19 h).

Per a més informació: espaisinterculturals@bcn.cat

.
 

Entrades populars