Art Altre: noves músiques per a una nova pintura | Fundació Tàpies | 19 nov.


Coincidint amb l’exposició de La Pedrera – Casa Milà titulada Els camins de l’abstracció. 1957-1978, ens proposem un concert molt especial en què la música dialogarà amb les obres d’Antoni Tàpies. Una experiència musical i artística a càrrec d’estudiants de l’ESMUC.

Els sons abstractes són aquells que no es poden vincular a una font sonora específica ni a una narrativa concreta. La bellesa rau en els sons en si mateixos, no en el que els provoca ni el discurs que els fa existir. Seguint aquesta premissa, els alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya han dissenyat una proposta musical creada exclusivament per l’exposició.

L’espai on han desenvolupat el projecte és el Seminari d’Interpretació. Aquesta és una activitat formativa on es comparteixen espais de debat i diàleg sobre aspectes relacionats amb la pràctica interpretativa, amb l’objectiu d’incorporar models de treball en equip i interdisciplinari en la realització de les investigacions sobre nous models de la pràctica interpretativa.

Amb la col·laboració de La Pedrera – Casa Milà i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Data: 19.11.2022
Hora: 19.00 h
Lloc: Fundació Antoni Tàpies (Carrer Aragó, 255)
Preu: Gratis


.

Entrades populars